Trainingen

Bvolve Academy verzorgt trainingen, workshops en masterclasses die klanten in staat stelt om hun eigen (organisatorische) transformatie vorm te geven en te managen. Onze 30 trainers leiden per jaar meer dan 3.500 cursisten op, wist je bijvoorbeeld dat 60% van de wereldwijd gecertificeerde ArchiMate cursisten getraind en opgeleid zijn door Bvolve?

Wij verzorgen onze trainingen en workshops zowel op locatie (incompany) als bij ons in Amersfoort (open rooster). De agenda van onze open rooster trainingen kun je vinden onder ‘Open Rooster’. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via academy@bvolve.nl

Hieronder vind je de open rooster trainingen die wij voor de komende periode hebben ingepland op ons kantoor in Amersfoort.

Wil je een open rooster training volgen? Klik dan op de gewenste training in de agenda en vul via de landingspagina het inschrijfformulier in. Staat jouw gewenste training er niet tussen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Bvolve Academy via 033-7410041 of academy@bvolve.nl

Benieuwd naar al onze trainingen?

Download via de onderstaande buttons de brochures over onze Business Process Management en Enterprise Architectuur trainingen.

Trainingskalender 2018/2019

Februari 2019
6 & 7 – ArchiMate® 3 Foundation – Level 1 / Locatie: Amersfoort
8 – ArchiMate® 3 Practitioner – Level 2 / Locatie: Amersfoort

 

  Maart 2019

20 – BPMN Foundation Training / Locatie: Amersfoort
20, 21, 27 & 28 – BPMN™ OCEB2 Fundamentals/ Locatie: Amersfoort
25 – BiZZdesign Enterprise Studio Basics / Locatie: Amersfoort
26 – BiZZdesign Enterprise Studio Advanced/ Locatie: Amersfoort