Bvolve Academy

Bvolve Academy verzorgt trainingen, workshops en masterclasses vanuit onze expertisegebieden die mensen in staat stellen hun eigen (digitale) transformatie vorm te geven.  Transformatievraagstukken vragen een integrale blik om tot daadwerkelijk resultaat te komen: voor ons zijn architectuur, procesmanagement, datamanagement en verandermanagement nauw verbonden. We bieden op elk van onze expertisegebieden specifieke masterclasses of trainingen, waarin we ook aandacht besteden aan de integraliteit en afhankelijkheden tussen de expertisegebieden. 

Trainingen en masterclasses die wij – in company – verzorgen zijn altijd maatmerk, omdat wij zo een training geven die past bij de specifieke behoefte en de vraag van organisatie.  Zo verrijken we niet alleen de kennis van de deelnemer maar dragen we ook bij aan een duurzaam resultaat voor de organisatie als geheel. Onze trainingen bieden een gezonde mix van theorie en praktijk. Aan de hand van actuele casussen en opdrachten wordt de theorie direct toegepast en ga je als deelnemer zelf aan de slag. Daarnaast is er in onze training aandacht voor persoonlijke coaching en de mogelijkheid om als deelnemer je eigen casus in te brengen. Hierdoor wordt de training direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk.  

Bvolve als opleidingspartner 

Bvolve Academy bouwt voort op de BiZZdesign Academy met een rijke ervaring met het faciliteren van trainingen en masterclasses. BiZZdesign Academy was met jaarlijks meer dan 3.000 cursisten een van de grotere opleidingsinstituten voor Business Process Management en Enterprise Architecture in Nederland. Bvolve bouwt de afgelopen vijf jaar voort als opleidingspartner op het vlak van (digitale) transformatie. Inmiddels volgen jaarlijks vele cursisten en organisaties een opleiding op het vlak van Business Process Management, Enterprise Architectuur of Data Management.  

Ons trainingsaanbod bestaat primair uit in company trainingen en masterclasses. Daarnaast zijn wij ook als academy betrokken als partner bij diverse onderwijsinstellingen, waaronder de Hogeschool Utrecht. Hier zijn wij verantwoordelijk voor het faciliteren en ontwikkelen van de leergangen Business Process Management en Data Governance & Management. Ook verzorgen wij gastcolleges op het vlak van Proces Management en Lean Management. 

Ook vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn als organisatie en ook op deze manier impact te maken in de maatschappij. Zo verzorgen wij jaarlijks ook scrum trainingen voor het project Climbing the right tree van de Maxim Nyansa Foundation in Ghana, waarin wij Afrikaanse jongeren ondersteunen bij het aanleren van 21e-eeuwse digitale vaardigheden. 

Aan de slag? Neem snel een kijkje in ons trainingsaanbod!

Trainingen & Masterclasses

Procesmodelleren met BPMN in de praktijk

Duur: 1 dag

Incompany

Architectuur in de praktijk

Duur: 1 dag

Locatie: Incompany

Enterprise Architectuur communicatie met Infographics

Duur: 1 dag

Incompany

Masterclass Process Mining

Duur: dagdeel

Incompany

Basistraining Data Management & Data Architectuur

Duur: 1 dag

Locatie: Incompany

Masterclass ChatGPT in de praktijk

Duur: dagdeel

Incompany

Masterclass Data visualisatie met Power BI

Duur: dagdeel

Incompany

Basistraining Change Management

Duur: 1 dag

Incompany