Trainingen

Bvolve Academy verzorgt trainingen, workshops en masterclasses die klanten in staat stelt om hun eigen (organisatorische) transformatie vorm te geven en te managen.

De Bvolve Academy biedt klassikale trainingen en E-learning trainingen aan. In onze klassikale trainingen zit een gezonde mix van theorie en praktijk. Aan de hand van actuele casussen en opdrachten wordt de theorie direct toegepast en ga je als deelnemer zelf aan de slag. Daarnaast is er in onze training aandacht voor persoonlijke coaching en de mogelijkheid om als deelnemer je eigen casus in te brengen. Hierdoor wordt de training direct toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. Onze klassikale trainingen kunnen wij bij ons op kantoor, incompany en als virtual classroom verzorgen.

Incompany Wil je een training voor meerdere collega’s tegelijkertijd organiseren? Of wil je de training specifiek toepassen op je eigen organisatie? Dan is een incompany training een mooie mogelijkheid om de training in je eigen omgeving te volgen. De Bvolve Academy organiseert meerdere keren paar jaar een incompany training. Een incompany training is bij ons maatwerk. Neem contact met ons op zodat we een passend voorstel kunnen doen. Virtual classroom Een incompany training is naast de klassikale variant ook digitaal mogelijk via een zogenaamde virtual classroom. De ervaringen met virtual classroom zijn erg positief. Als Bvolve hebben wij de klassikale leerbehoefte vertaald naar online middelen, zodat ook op afstand dezelfde leerervaring gerealiseerd wordt. We bepalen samen welke communicatiesoftware het beste past om de training te faciliteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van virtual classroom? Neem contact met ons op zodat we een passend voorstel kunnen doen. Staat jouw gewenste training er niet tussen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Bvolve Academy via 033-7410041 of academy@bvolve.nl

Trainingen