Werken bij Bvolve

Bvolve

Bij Bvolve weten we dat digitaliseren meer is dan automatiseren. Het is een opgave die het hart van organisaties raakt. Alleen met een duidelijke digitale strategie, duurzame processen, efficiënte informatiestromen en nieuwe digitale competenties, kun je als organisatie blijvend succes boeken.

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan hun digitale toekomst. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpen wij ze succesvol te zijn. Hierdoor blijven onze klanten waardevol in een wereld die volop verandert.

Wij zijn een ambitieuze consultancy organisatie met 30 betrokken collega’s. Steeds op zoek naar de uitdaging om het beste uit onszelf te halen. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen om elke dag een beetje beter te worden. De lat ligt hoog maar er is altijd oog voor de menselijke maat.

 

 

Hier staan we voor:

Ondernemerschap

Wij geloven dat ondernemerschap de basis is om echte veranderingen en resultaten te realiseren.

Betrokkenheid

Wij geloven dat betrokkenheid naar elkaar en onze klanten een voorwaarde is voor een waardevolle en duurzame relatie.

Ontwikkeling

Wij geloven dat investeren in ontwikkeling de sleutel is voor de groei van onze mensen, onze organisatie en onze klanten.

Samen succesvol

Wij geloven dat we alleen door samenwerking, zowel met elkaar als met onze klanten, tot de beste resultaten komen.

BEKIJK ONZE VACATURES

 

Onze Vacatures:

Business Consultant

Als Business Consultant bij Bvolve werk je aan het (digitaal) transformeren van organisaties. Je adviseert de klant op tactisch en strategisch niveau en je ontwikkelt inhoudelijke producten en voorstellen die richtinggevend zijn voor de uit te voeren projecten. Je daagt jouw klant uit over de beste aanpak en de juiste prioriteiten voor het project. Daarnaast ondersteun je de klant bij de uitvoering door bijvoorbeeld een project te managen.

Bekijk de hele vacature

Senior Business Consultant

Als Senior Business Consultant bij Bvolve werk je aan het (digitaal) transformeren van organisaties. Je adviseert de klant op strategisch niveau. Vanuit een gedegen analyse van vraagstuk en context van de klant kom je tot gedeelde inzichten over de kern van de uitdagingen. Je adviseert over effectieve interventies en aanpak voor de transformatie en werkt deze uit tot een concreet programma, rekening houdend met alle relevante aspecten van verandering. Daarnaast manage je de uitvoering van (delen van) het programma.

Bekijk de hele vacature

Young Professional Programma

Het Bvolve Young Professional Programma is hét traineeship voor de ambitieuze Young Professional die zich snel wil ontwikkelen en meteen impact wil hebben. Door middel van training, klantopdrachten en coaching word je binnen 1 jaar klaargestoomd voor de rol van Business Consultant. Als Business Consultant werk je aan diverse vraagstukken.

Bekijk hier de hele vacature.

Onze collega`s aan het woord:

Jens Goossens

Bvolve is mijn creatieve werkplaats. Met veel plezier en energie help ik onze klanten bij het slimmer organiseren en het verbeteren van hun organisatie.

Michiel Overgaag

Bvolve is een jonge club slimme mensen. Samenwerken aan digitaliseringsvraagstukken bij onze klanten geeft mij energie.

Maren Dijkland

In de (bijna wekelijkse) trainingen en door begeleiding van ervaren collega’s leer je in het Young Professional Programma allerlei vaardigheden om een goede consultant te worden.

Guido Cohlst

Bij Bvolve ben je constant bezig met ontwikkeling; zowel bij klant als met je eigen ontwikkeling. En leren doe je met elkaar en van elkaar!

Het sollicitatieproces:

Connect

Hebben we je interesse gewekt? Laat het ons weten! We komen graag met je in contact om kennis te maken.

Meet

Pas jij bij Bvolve en past Bvolve bij jou? We leren je graag kennen en gaan ontdekken of we elkaars ambities waar kunnen maken.

Deep dive

Verras ons tijdens een deep dive met je drijfveren, talenten en expertise om ons te laten zien dat jij onze toekomstige collega bent.

Start

Het is zover! Je sluit je aan bij Bvolve. Wij kijken uit om je te verwelkomen en gaan samen met jou het avontuur aan!

Een greep uit onze klanten: