Young Professional – Kickstart your career!

Het Bvolve Young Professional Programma is hét traineeship voor de ambitieuze Young Professional die zich snel wil ontwikkelen en meteen impact wil hebben.

Door middel van training, klantopdrachten en coaching word je binnen 1 jaar klaargestoomd voor de rol van Business Consultant. Als Business Consultant werk je aan diverse vraagstukken, zoals:

 • Het formuleren van een overall digitale strategie bij een waterschap
 • Het opstellen van een business architectuur voor de online strategie bij een producent van voedselverwerkende machines
 • Het analyseren en optimaliseren van de taakverdeling van medewerkers bij een provincie
 • Het visualiseren van het applicatielandschap en de informatiestromen bij een internationale automotive groep

Wij begrijpen als geen ander dat het opbouwen van een succesvolle carrière maatwerk is. Gedurende het hele traject word je daarom begeleid door een ervaren consultant die je helpt te ontdekken welke talenten je hebt, welk carrièrepad bij je past en in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt.

 

Wie zijn wij?

Bij Bvolve weten we dat digitaliseren meer is dan automatiseren. Het is een opgave die het hart van organisaties raakt. Alleen met een duidelijke digitale strategie, duurzame processen, efficiënte informatiestromen en nieuwe digitale competenties, kun je als organisatie blijvend succes boeken.

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan hun digitale toekomst. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpen wij ze succesvol te zijn. Hierdoor blijven onze klanten waardevol in een wereld die volop verandert.

Wij zijn een ambitieuze consultancy organisatie met 30 betrokken collega’s. Steeds op zoek naar de uitdaging om het beste uit onszelf te halen. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen om elke dag een beetje beter te worden. De lat ligt hoog maar er is altijd oog voor de menselijke maat.

Hebben we je interesse gewekt? Of wil je eerst oriënterend met ons in gesprek gaan? Laat het ons weten!

In de (bijna wekelijkse) trainingen en door begeleiding van ervaren collega’s leer je in het Young Professional Programma allerlei vaardigheden om een goede consultant te worden. Het is aan jou om deze kennis in de praktijk te brengen en jezelf te ontwikkelen tot consultant bij je eigen klus! Maren Dijkland

CONSULTANT, BVOLVE

Wie zoeken wij?

De Young Professional die wij zoeken, beschikt over:

 • Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur op het snijvlak van business en IT
 • 0 tot 2 jaar werkervaring
 • De drive om uitdagingen met beide handen aan te pakken en pas te stoppen als er een goed resultaat is bereikt
 • Een aanstekelijk enthousiasme waarmee anderen worden geïnspireerd en gemotiveerd
 • De ambitie om zichzelf steeds uit te dagen en verder te ontwikkelen

 

Wat bieden wij?

Onderdeel zijn van een jonge, groeiende organisatie met een sterke focus op ontwikkeling. Al in je eerste jaar zelfstandig aan de slag gaan bij toonaangevende klanten. Een omgeving waarin je steeds wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, waar de lat hoog ligt maar waar er altijd oog is voor de menselijke maat.

Verder:

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Een uitgebreid opleidingspakket
 • Een tweewekelijkse kantoordag die in het teken staat van klantopdrachten, kennisdeling en teambuilding

 

Een greep uit onze klanten:

 

Het sollicitatieproces:

CONNECT

Hebben we je interesse gewekt? Laat het ons weten! We komen graag met je in contact om kennis te maken.

MEET

Pas jij bij Bvolve en past Bvolve bij jou? We leren je graag kennen en gaan ontdekken of we elkaars ambities waar kunnen maken.

DEEP DIVE

Verras ons tijdens een deep dive met je drijfveren, talenten en expertise om ons te laten zien dat jij onze toekomstige collega bent.

START

Het is zover! Je sluit je aan bij Bvolve. Wij kijken uit om je te verwelkomen en gaan samen met jou het avontuur aan!

Solliciteer nu:

Bvolve