Business Consultant

Als Business Consultant bij Bvolve werk je aan het (digitaal) transformeren van organisaties. Je adviseert de klant op tactisch en strategisch niveau en je ontwikkelt inhoudelijke producten en voorstellen die richtinggevend zijn voor de uit te voeren projecten. Je daagt jouw klant uit over de beste aanpak en de juiste prioriteiten voor het project. Daarnaast ondersteun je de klant bij de uitvoering door bijvoorbeeld een project te managen.

Ook draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze eigen organisatie. Dit omvat onder andere het begeleiden van collega’s en het signaleren van commerciële kansen. Daarnaast draag je bij aan het verder ontwikkelen van onze dienstverlening.

Je zoekt altijd de verbinding met anderen om tot gedragen inzichten en oplossingen te komen. Je combineert abstract denkvermogen met een doenersmentaliteit. Tijdens jouw werkzaamheden maak je gebruik van jouw kennis en expertise op het gebied van Enterprise Architectuur en/of Business Proces Management.

 

Wie zijn wij?

Bij Bvolve weten we dat digitaliseren meer is dan automatiseren. Het is een opgave die het hart van organisaties raakt. Alleen met een duidelijke digitale strategie, duurzame processen, efficiënte informatiestromen en nieuwe digitale competenties, kun je als organisatie blijvend succes boeken.

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan hun digitale toekomst. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpen wij ze succesvol te zijn. Hierdoor blijven onze klanten waardevol in een wereld die volop verandert.

Wij zijn een ambitieuze consultancy organisatie met 30 betrokken collega’s. Steeds op zoek naar de uitdaging om het beste uit onszelf te halen. Wij volgen de laatste trends en ontwikkelingen om elke dag een beetje beter te worden. De lat ligt hoog maar er is altijd oog voor de menselijke maat.

Hebben we je interesse gewekt? Of wil je eerst oriënterend met ons in gesprek gaan? Laat het ons weten!

Bvolve is mijn creatieve werkplaats. Met veel plezier en energie help ik onze klanten bij het slimmer organiseren en het verbeteren van hun organisatie.

Mark Kahmann

CONSULTANT, BVOLVE

Wie zoeken wij?

  • Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur op het snijvlak van business en IT
  • 2 tot 6 jaar relevante consultancy ervaring. Bekend met of affiniteit met Business Architectuur en Business Proces Management
  • Je bent organisatiesensitief en weet goed te schakelen tussen verschillende niveaus binnen de organisatie
  • De drive om uitdagingen met beide handen aan te pakken en pas te stoppen als er een goed resultaat is bereikt
  • Een aanstekelijk enthousiasme waarmee anderen worden geïnspireerd en gemotiveerd
  • De ambitie om zichzelf steeds uit te dagen en verder te ontwikkelen

Wat bieden wij?

Onderdeel zijn van een jonge, groeiende organisatie met een sterke focus op ontwikkeling. Aan de slag gaan bij toonaangevende klanten. Een omgeving waarin je steeds wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, waar de lat hoog ligt maar waar er altijd oog is voor de menselijke maat.

Verder:

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Een uitgebreid opleidingspakket
  • Een tweewekelijkse kantoordag die in het teken staat van klantopdrachten, kennisdeling en teambuilding

Een greep uit onze klanten:

 

Het sollicitatieproces:

CONNECT

Hebben we je interesse gewekt? Laat het ons weten! We komen graag met je in contact om kennis te maken.

MEET

Pas jij bij Bvolve en past Bvolve bij jou? We leren je graag kennen en gaan ontdekken of we elkaars ambities waar kunnen maken.

DEEP DIVE

Verras ons tijdens een deep dive met je drijfveren, talenten en expertise om ons te laten zien dat jij onze toekomstige collega bent.

START

Het is zover! Je sluit je aan bij Bvolve. Wij kijken uit om je te verwelkomen en gaan samen met jou het avontuur aan!

Solliciteer nu: