E-learning

Bvolve Academy verzorgt trainingen, workshops en masterclasses binnen onze expertisegebieden die mensen in staat stellen hun eigen (organisatorische) digitale transformatie vorm te geven. Trainingen die wij in-company verzorgen zijn altijd maatmerk, omdat wij samen met jullie een training verzorgen die past bij de behoefte en de vraag van de organisatie. Zo verrijken we niet alleen de eigen kennis van de interne medewerker maar dragen we ook bij aan een duurzaam resultaat voor de organisatie als geheel.

Procesmanagement

Stel je eens voor dat je van al je processen precies weet hoe ze zouden moeten lopen, hoe de prestaties zijn en als er iets misgaat weet waar je moet ingrijpen. Voordat je over kan gaan tot het beheersen, verbeteren of zelfs het innoveren van de processen van jouw organisatie, is het belangrijk om de processen inzichtelijk te maken. BPM (business procesmanagement) biedt hierin handvaten. Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van BPM of de modeleertaal BPMN.

Verandermanagement

Verandermanagement richt zich op de menskant van de verandering. Het zorgt ervoor dat medewerkers de nieuwe werkwijze ook echt gaan gebruiken en de verandering niet alleen op papier bestaat. Verandermanagement resulteert in draagvlak en eigenaarschap in de organisatie. Om dit te bereiken moeten medewerkers ‘snappen’ wat er gebeurt, om daarmee te ‘willen’ en ‘kunnen’ veranderen.

Datamanagement

We kunnen niet meer om data heen: overal wordt data verzameld om gefundeerder beslissingen te maken, te sturen of te motiveren. Bij veel handelingen die we als mens in de analoge en digitale wereld doen, wordt data gegenereerd, soms bewust (in het geval van communicatie of sociale media) maar veelal onbewust. Of het nu de overheid, een financiële dienstverlener, het onderwijs of een organisatie in de maak-industrie is, allemaal beschikken ze over data en kunnen daar meer waarde uit halen. Om goed met die data om te kunnen gaan, moet de organisatie een strategie en visie hebben, moet duidelijk zijn wie de verantwoordelijke en de eigenaar is van de data, moet de data beheerd worden om de juiste kwaliteit te waarborgen, moet de data geanalyseerd kunnen worden en biedt de data de meeste waarde door ze ook visueel beschikbaar te stellen.

Architectuur

Architectuur biedt methodes aan voor gecontroleerde verandering. Deze methodes bieden inzicht en overzicht in complexe organisaties, proces- en IT-landschappen. Dit maakt het mogelijk om veranderingen te sturen op basis van een visie. Dit doet architectuur door de huidige en de gewenste situatie in kaart te brengen. Vervolgens maakt het concrete ontwerpen en biedt het richtlijnen en oplossingsrichtingen om de gewenste situatie te bereiken.

Bij Bvolve verbinden we de vier expertisegebieden (architectuur, datamanagement, procesmanagement en verandermanagement) met elkaar, zo zorgen we voor een integrale aanpak, waarbij een hoge mate van efficiëntie en consistentie steeds de norm zijn. Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van onze expertise of heb je andere vragen over trainingen neem dan contact op met Bvolve Academy via 033-7410041 of academy@bvolve.nl.

Wij denken graag met je mee over de invulling die het best aansluit bij de wensen van jouw organisatie.

Trainingen