E-learning

Bvolve Academy verzorgt trainingen, workshops en masterclasses die mensen in staat stellen hun eigen (organisatorische) transformatie vorm te geven. De Bvolve Academy heeft diverse E-learnings beschikbaar. In onze E-learning wordt het principe van blended learning toegepast: een combinatie van digitaal leren en persoonlijk contact. In al onze modules zitten opdrachten die je in je eigen tijd maakt en vervolgens opstuurt naar onze Academy. Na het doorlopen van de E-learning neemt een trainer contact op om de opdracht(en) te bespreken. Hierdoor behouden we persoonlijk contact en maatwerk in onze E-learning. 

Bij het aanmelden voor onze E-learning kan je direct aangeven of je op factuur of via Ideal wilt betalen. Na aanmelding ontvang je een email met daarin een link waarmee je direct toegang krijgt tot onze digitale leeromgeving. In onze leeromgeving vind je de video’s en benodigde documentatie van de training. Je bent niet gebonden aan een specifieke termijn om de module te doorlopen. Je volgt de trainingen geheel tijd- en plaats onafhankelijk. 

Staat jouw gewenste training er niet tussen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Bvolve Academy via 033-7410041 of academy@bvolve.nl

Trainingen