Wij organiseren een Masterclass APM in één dag in ons Open Rooster, kijk hier voor meer informatie.

Neem de juiste investeringsbeslissingen over uw applicatielandschap met Applicatie Portfolio Management

Applicatie Portfolio Management draait volgens ons in essentie om het nemen van de juiste investeringsbeslissingen over het applicatielandschap. Wij geloven dat Applicatie Portfolio Management een continu proces is, gericht op het reduceren van complexiteit en het optimaliseren van de IT-fitness van organisaties zodat zij zich efficiënt en effectief verder kunnen ontwikkelen in een tijd waarin continue verandering de norm is.

De Bvolve APMoplossing is een pragmatische combinatie van leveren, leren en software.

Leveren: Een vliegende start maken met inzicht krijgen in applicatielandschap en relevante aspecten om goede investeringsbeslissingen te kunnen nemen.
Leren: De organisatie bouwt stap voor stap de eigen APM capability op zodat deze in de toekomst dit zelf kan doen
Software: krachtige software oplossing die het leveren en leren faciliteert, en helpt om sneller resultaten te boeken

 

Bvolve’s APM-aanpak

Onze APM-aanpak zorgt voor de gewenste inbedding van APM in jouw organisatie. Hierbij doorlopen we drie fases: (1) Shape; (2) Transform en (3) Manage. In de beginfase realiseren wij alle voorwaarden om met APM aan de slag te kunnen (Shape), waarna we inhoudelijk aan de slag gaan met APM en alle betrokkenen (Transform). Vervolgens zorgen we voor een ingericht APM-proces (Manage) waarin analyses en goed geïnformeerde adviezen en besluiten over uw applicatielandschap centraal staan. Een high-level overzicht van de bouwblokken van onze APM-oplossing vind je in onderstaande afbeelding.

Afbeelding1

Meer weten? Neem contact op met Matthijs Scholten, consultant bij Bvolve: m.scholten@bvolve.nl