Testimonials

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • "Samen groeien met Bvolve"

  Jan van Gijsen, senior IT architect bij SNS Reaal
  We zijn klein begonnen maar met de inzet en het gebruik van Architect en de consultants van Bvolve zijn wij meegegroeid met de volwassenheid van architectuur binnen onze organisatie.
  Inmiddels is onze capability één van de meest belangrijke hulpmiddelen geworden om architectuur actief in te kunnen zetten.
 • "Theorie vanuit de praktijk"

  Astrid de Heer-de Rooij, Opleidingscoördinator bij de Belastingdienst
  De wensen van de klant worden goed verwerkt in de trainingen. De trainers zijn goed gekwalificeerd en makkelijk benaderbaar. Ze weten waar ze over praten en geven goede tips voor in de praktijk.
 • "Optimaal inzicht verkrijgen"

  Paul de Frankrijker, enterprise architect HDSR
  Het behaalde inzicht helpt ons om juist die keuzes te maken die optimaal voorzien in de wensen en eisen van burgers en de politiek. We zijn niet alleen zelf professioneler gaan werken, maar we kunnen ook met onze collega waterschappen kijken hoe we slimmer kunnen werken en leren van elkaar.
 • "Van idee tot Business Case"

  Dr. Frank Bakema, hoofd Strategie, Wageningen universiteit.
  De interactieve aanpak met workshops door Bvolve heeft geresulteerd in de uitwisseling van bruikbare ideeën tussen de verschillende instellingen. Al deze nieuwe en haalbare ideeën zijn vervolgens verzameld, gestructureerd en van idee naar concrete business cases vertaald.
 • "Strategisch inzicht met Bvolve"

  Hans Somers, Programmamanager bij de Belastingdienst
  Alleen door het verkrijgen van inzicht, kun je stappen zetten om te verbeteren. Ook wij willen goedkoop, sneller en beter. BPM is voor ons geen doel; het gaat om de strategische inhoud. Je moét hiervoor je processen scherp krijgen. Onze stategische partner Bvolve helpt ons hierbij.
 • "Professioneel en efficiënt"

  Esther Eering, manager Kwaliteit & Processen bij Mtel
  Wij hebben in korte tijd een flinke groei doorgemaakt. Dit vraagt om een professionele inrichting en structurering van de organisatie. Wij zetten Bvolve in om op efficiënte wijze verantwoordelijkheden, interfaces en processen te beschrijven.
 • "Optimaliseren onder begeleiding"

  Adrik Schmid, Projectleider Dienstverlening bij Gemeente Coevorden
  Bvolve begeleidt ons zeer goed bij de optimalisatie van onze werkprocessen en de organisatiebrede aanpak. Tegelijkertijd helpt Bvolve ons om de scope te bewaken, zodat we daadwerkelijk tot concreet resultaat komen.