Elbrich Meijering

Consultant

Voor een kritische blik en nieuwe perspectieven ben je bij Elbrich aan het juiste adres. Haar nieuwsgierigheid en analytisch vermogen zorgen ervoor dat zij door zoekt en vraagt tot dat het achterliggende probleem is gevonden. Dit doet zij niet alleen, maar samen met jou en jouw organisatie. Samen een probleem gedefinieerd? Dan komt Elbrich met pragmatische oplossingen om jouw organisatie weer optimaal te laten presteren. Deze oplossing moet niet alleen praktisch, maar ook begrijpelijk zijn. Voor Elbrich is het namelijk van belang dat iedereen ermee uit de voeten kan. Zij is van mening dat een oplossing pas echt bijdraagt aan het behalen van het doel als deze ook werkbaar is voor mensen in een organisatie. Resultaten behalen doet zij het liefst in teamverband, om zo van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Elbrich is zelf een echte teamplayer en zal zeker de tijd nemen om jou en jouw team echt te leren kennen.

Elbrich herken je ook aan haar tomeloze energie. Ze kan bijvoorbeeld slecht stilzitten. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en projecten. Dit blijkt uit het feit dat zij in het buitenland heeft gestudeerd en diverse banen en stages heeft gehad. Volgens Elbrich ben je nooit te oud om iets nieuws te leren en je horizon te verbreden. Dit is ook de reden waarom zij zichzelf elk jaar tenminste één nieuwe vaardigheid aanleert. Elbrich is daadkrachtig en weet van doorpakken. Met haar enthousiasme en flinke dosis energie weet zij anderen hierin mee te nemen.

Top 3 opdrachten

Albeda

Albeda

Om de operational excellence van de organisatie verder te verhogen wilde Albeda procesmanagement implementeren. Hiervoor moesten eerst diverse processen in kaart worden gebracht om de status quo te bepalen. Elbrich heeft middels interviews en workshops de ICT en Finance & Control processen achterhaalt en deze in kaart gebracht.

Gemeente Zwartewaterland

Gemeente Zwartewaterland -

Hoe kunnen wij de processen rondom de vergadercyclus efficiënter inkleden, was het vraagstuk waar de gemeente Zwartewaterland voor stond. Door middel van procesworkshops is de huidige situatie in kaart gebracht. Samen met de medewerkers zijn de pijnpunten en verbetermogelijkheden geïdentificeerd. Gedurende het project stond de betrokkenheid van de medewerkers centraal, om zo samen succesvol te zijn. Naast het slaan van een efficiëntieslag is er ook gewerkt aan de culturele aspecten die komen kijken bij een goed proces. Je kunt namelijk nog zo’n goed proces inrichten, maar het zijn uiteindelijk de mensen die het mogelijk maken.

Belastingdienst

Belastingdienst

Het Wtl programma van de belastingdienst wordt overgedragen naar de lijn. Het juist overdragen van kennis en het borging hiervan is cruciaal voor een goede implementatie van het Wtl proces. Samen met een groep collega’s heeft Elbrich een duurzame oplossing bedacht voor deze uitdaging, een integraal informatieportaal. Om het informatieportaal aan te laten sluiten bij de behoeften van de gebruikers zijn er verschillende workshops en feedbackrondes georganiseerd. Tijdens het vormgeven van het informatieportaal is er extra aandacht besteed aan het gebruikersgemak, zodat het portaal het vinden van de juiste kennis ook écht vergemakkelijkt.