IT4IT / De Digitale Waardeketen: de motor voor een digitale organisatie!

 

De Bvolve Digitale Waardeketen Oplossing helpt jouw organisatie om snel, effectief en efficiënt stappen te zetten naar een Digital Enterprise. Hiervoor focussen we op het proces van business idee naar digitale realisatie. Dit proces zien wij als dé motor voor digitalisering.

 

Loopt die motor niet goed? Dan zien we klanten die niet tevreden zijn over wat ICT levert. ICT projecten die veel langer duren dan de bedoeling was. Directies die slecht inzicht hebben in wat de ICT kosten nu echt zijn. En managementteams die maar lastig kunnen sturen op ICT. Hierdoor verloopt digitalisering zeer moeizaam en verliest een organisatie de slag met concurrenten. Wij geloven dat het ook anders kan.

Hoe zorgen we voor een goed lopende motor? Door het proces te zien als waardeketen, een digitale waardeketen. In die waardeketen werken verschillende disciplines samen aan de digitalisering van de organisatie. Alleen als die samenwerking optimaal verloopt, levert de waardeketen de producten die de organisatie nodig heeft, op tijd, effectief en efficiënt.

Onze aanpak

• INZICHT– Een kijkje onder de motorkap van de digitale waardeketen
Kick-start met de Masterclass. Doe een Digitale Waardeketen Scan op jouw digitale waardeketen en ontdek welk onderdeel van de waardacht aandacht verdient. Hebben we de juiste KPI’s? Is de business voldoende in de waardeketen vertegenwoordigd? Werken realisatie teams en architectuur goed samen? Met dit inzicht kan je gericht aan de slag!

• VERBETEREN – Reparaties aan de motor
Richt van de digitale waardeketen in. Zorg voor het verhogen van de klanttevredenheid. Zorg er voor dat jouw organisatie de juiste dingen doet door te starten met portfolio management. Zorg voor grip op de waardeketen met de inrichting van governance. Leer over de IT4IT referentie architectuur. Verhoog het kennisniveau door een van onze vakinhoudelijke opleidingen te volgen. Samen bouwen we een digitale waardeketen die levert wat de organisatie nodig heeft.

• INNOVATIE – De olie voor een vlot lopende waardeketen
Leer technieken waarmee de organisatie zelf in staat is de waardeketen continu te verbeteren. Zie wat Agile werken voor jouw organisatie kan betekenen. Zorg voor multidisciplinaire samenwerking tussen business en IT. Kies voor een van onze vervolg opleidingen.

Wij zien veel organisaties worstelen met digitalisering. Wij geloven dat de Digitale Waardeketen aanpak digitalisering eenvoudiger gaat maken. Graag gaan we met jou in gesprek over de Digitale Waardeketen in jouw organisatie! Neem hiervoor contact op met Sander van Hoeve, consultant bij Bvolve