Geschiedenis

Testbed, een groot onderzoeksproject met als doel modelmatige verandering van bedrijfsprocessen. Daarmee is, in 1996, onze geschiedenis begonnen. Tijdens het project werden professionele modellen en gestructureerde methoden ontwikkeld om gecontroleerd en bestuurbaar processen te verbeteren.

Een groot succes, bleek in 2001. Bij de afronding van het project ontstond BiZZdesign; de leverancier van software, training en consultancy rondom Enterprise Architecture en Business Process Management.

Een succesvolle stap, want de vraag naar meer grip rondom veranderingen en de daarmee gepaard gaande impact op organisaties werd groter en groter. In de jaren die volgden groeide BiZZdesign uit tot een wereldwijde topspeler op het gebied van methodes, software en advies voor het succesvol uitvoeren van Enterprise Architectuur en Business Process Management. Waarbij er naast EA en BPM ook Datamanagement, Lean Management en andere onmisbare business disciplines werden toegevoegd om maximale business waarde voor haar klanten te realiseren!

Net als onze klanten zijn ook wij continu bezig met onze ontwikkeling. Met ingang van 2016 is de consultancy van BiZZdesign verder gegaan onder de naam Bvolve. Met Bvolve tillen we onze kennis en praktijkinzichten naar een nieuw, hoger niveau bij al onze klanten. Bvolve staat voor evolutie en ‘involvement’: met de kortcyclische, persoonlijke en deskundige aanpak van de Bvolve consultants is uw organisatie klaar voor elke digitale transformatie!

Samen met ons bent u continu in staat om inzicht, overzicht en grip te houden op de veranderingen die uw organisatie ondergaat.

Bvolve levert innovatieve oplossingen waarmee strategie, transformaties en de dagelijkse operatie verbonden worden. Hiermee worden ambitieuze doelen realiteit met maximaal draagvlak, tegen minimale kosten en doorlooptijd. Echte transformatiekracht start bij Bvolve!