Het Bvolve Do-model

Veranderen is niets nieuws voor organisaties. Door de toenemende verwevenheid van organisaties en mensen met technologie zijn business transformaties echter complexer en onvoorspelbaarder dan ooit geworden. Dit vereist een nieuwe aanpak!

We geloven dat elke organisatie met behulp van de juiste aanpak in staat is om duurzaam te digitaliseren. Hiervoor ontwikkelden we het DO-model. Deze aanpak geeft organisaties richting en structuur bij het uitvoeren van digitale business transformaties.

 

1. Grenzeloos Dromen

Zonder dromen over de digitale toekomst komen we nergens. Grenzeloos Dromen biedt nieuwe mogelijkheden en een ambitieuze verkenning van meerdere scenario’s voor de digitale toekomst van de organisatie. We verpakken jouw digitale context en ambitie in een heldere digitale visie.

 

2. Groots Denken

Dromen zijn niet voor eeuwig.
We moeten dromen vertalen naar de organisatie in een concrete strategie en een nieuw organisatiemodel. Daarbij is het belangrijk om Groots te Denken: over de grenzen van afdelingen, andere veranderinitiatieven en zelfs over de grenzen van de eigen organisatie heen.

 

3. Realistisch Designen

Veranderingen doorvoeren is een complexe aangelegenheid. Om die complexiteit te doorgronden en tegelijkertijd waarde te creëren, is het belangrijk dat we de toekomstige organisatie Realistisch Designen. Niet met een overdaad aan te gedetailleerde organisatie- ontwerpen, maar met concrete en bruikbare organisatieontwerpen op basis van gerichte experimenten.

 

4. Doordacht Doen

Met de juiste kaders ‘in place’ werken we gericht aan de implementatie van de beoogde verandering. Dit Doen we Doordacht door middel van (strategische) roadmaps, gerichte experimenten die implementatie- risico’s reduceren en adaptief management van de benodigde veranderinitiatieven.

 

5. Ontwikkelen digitale competenties

Alleen door nieuwe digitale competenties te Ontwikkelen, kun je duurzaam digitaliseren en écht resultaten boeken. Vanuit deze overtuiging dragen wij onze kennis en veranderinstrumenten over aan organisaties door middel van inspiratie, coaching en praktijkgerichte trainingen en workshops.

 

De vijf van Bvolve

Met ons DO-model maken wij digitalisering in uw organisatie waar. Ons talentvolle team werkt met passie en energie aan uw uitdagingen. In onze manier van werken zijn de Vijf van Bvolve leidend:

1. Integraal werken – We raken alle facetten van de organisatie, in de leef- en systeemwereld.

2. Samen doen – We werken nadrukkelijk mét jou aan het bereiken van bijzondere resultaten.

3. Kennis- overdracht- We investeren in kennisoverdracht en ondersteunen met onze Academy.

4. Meenemen- We creëren draagvlak en zorgen voor enthousiasme, energie en inspiratie.

5. Simpel houden – We werken eerlijk, pragmatisch en transparant aan realistische doelen.

Samen bouwen aan de resultaten van morgen, daar gaan wij voor. Zullen we starten?