Bvolve Business Accelerator: De boost voor uw organisatie

De Business Accelerator is dé manier om een voortvarende start te maken met belangrijke vraagstukken in uw organisatie. Wilt u bijvoorbeeld onderzoeken wat architectuur voor uw organisatie kan betekenen, of nieuwe kennis van medewerkers passend en duurzaam implementeren in de praktijk? Samen, snel en intensief: wij brengen onze expertise graag tot een concreet resultaat door deze kort cyclische aanpak.

 

Business Accelerator

Bij Bvolve vinden we ontwikkeling belangrijk, net als samen succesvol zijn en streven naar een duurzaam resultaat. Niet voor niets zijn dit drie van onze kernwaarden. Deze kernwaardendragen we binnen en buiten Bvolve uit, in de breedste zin van het woord; mét de klant.

Hoe kunnen wij onze klanten helpen iets te ontwikkelen waar ze echt iets aan hebben en waarmee snel resultaten geboekt worden? Dat doen wij met de Bvolve Business Accelerator.

Met deze aanpak ontwikkelt een team van Bvolve consultants samen met uw medewerkers, in een korte cyclus concrete oplossingen en resultaten voor uiteenlopende problemen. Dit op basis van een duidelijke probleemstelling en te behalen doel. De resultaten blijven niet alleen bij fysieke producten, maar ook een concrete visie, (her)nieuw(d)e energie en een teamgevoel maken hier onderdeel van uit. Onze focus ligt daarbij op het ontwikkelen van producten waarmee uw organisatie echt iets kan. Met deze aanpak geven we de organisatie een kickstart waarop u verder kunt bouwen.

We denken graag samen met u verder over de waardevolle inzet van de Bvolve Business(?) Accelerator in uw organisatie.

 

De aanpak

Benieuwd naar onze Bvolve Business Accelerator aanpak? Lees de ervaringen van onze klanten die de business accelerator succesvol hebben ingezet voor uiteenlopende vraagstukken.

  • GBT
  • Nierstichting
  • Belastingdienst

Of neem contact op met Rens de Langen of Thomas Veenhoven.