Software

BiZZdesign Enterprise Studio

De Enterprise Studio van BiZZdesign ondersteunt organisaties bij digitale transformaties. Het stelt uw organisatie in staat om inzichten te verschaffen over het ICT-landschap van uw organisatie. Daarnaast blijft uw organisatie in controle over de digitale business transformatie. De Enterprise Studio stelt u in staat veranderingen foutloos te plannen, bij te houden en uit te voeren. De Enterprise Studio biedt krachtige en geïntegreerde modelleermogelijkheden binnen de verschillende vakgebieden van Bvolve. Het doel is het verbeteren van communicatie, verhogen van productiviteit en versnellen van bedrijfsveranderingen. Succesvolle transformatie met behulp van één platform. Succesvolle bedrijfsveranderingen vereisen dat uw organisatie een gemeenschappelijk doel nastreeft – of u nu nieuwe inkomstenbronnen exploreert; concurrentievoordeel zoekt; of zoekt naar kostenbesparingen.

Vragen? Neem contact op met:
Martijn van de Poel
0686867150

Uw toegevoegde waarde

Verbeterde samenwerking

Met het collaboratieve business design platform.

Betere controle

Verhoogde transparantie en daarmee een betere controle door middel van veelzijdige visualiseringsmogelijkheden.

Aanpasbaar

Modelleringsmogelijkheden van ´High Level´ tot op detailniveau op verschillende lagen.

Verhoogde productiviteit

Het platform maakt het mogelijk om sneller te transformeren, dit resulteert in een hogere productiviteit.

Enterprise Studio levert succes

Enterprise Studio is uitermate krachtig en verrassend makkelijk te implementeren. Het is zowel on-premise als in de cloud beschikbaar. Het platform kan binnen enkele dagen al operationeel zijn, zonder uitvoerige voorbereiding of investeringen. Trainingen en professionele service maken de transitie simpel, en een uitgebreide bibliotheek van accelerators verzekeren snelle levering van merkbare resultaten in kritieke gebieden.

Trainingen

Voor het gebruik van de Enterprise Studio biedt Bvolve verschillende trainingen aan om u op weg te helpen bij het gebruik van de Enterprise Studio. Op onze trainingspagina kunt u een overzicht vinden van ons complete software trainingsaanbod. De Enterprise Studio maakt zoveel mogelijk gebruik van best practices en open standaarden. Zo bieden wij ook trainingen aan waarin u ArchiMate of BPM gecertificeerd kunt worden.

Bvolve

Bvolve ondersteunt organisaties bij het op effectieve wijze inzetten van de Enterprise Studio. Naast het inzetten, ondersteunt Bvolve organisaties ook bij het implementeren van de software. Tevens vindt er ondersteuning plaats binnen de verschillende vakgebieden die de studio ondersteunt. Te denken valt hierbij aan Enterprise Architectuur, Business Proces Management, Lean Management, Datamanagement en Business Rules Management.

 

BiZZdesign Enterprise Studio Demo & Webinar