De Enterprise Studio van BiZZdesign ondersteunt organisaties bij digitale transformaties. Het stelt uw organisatie in staat om inzichten te verschaffen over het ICT-landschap van uw organisatie. Daarnaast blijft uw organisatie in controle over de digitale business transformatie. De Enterprise Studio stelt u in staat veranderingen foutloos te plannen, bij te houden en uit te voeren.

De Enterprise Studio biedt krachtige en geïntegreerde modelleermogelijkheden binnen de verschillende vakgebieden van Bvolve. Het doel is het verbeteren van communicatie, verhogen van productiviteit en versnellen van bedrijfsveranderingen.

Succesvolle transformatie met behulp van één platform. Succesvolle bedrijfsveranderingen vereisen dat uw organisatie een gemeenschappelijk doel nastreeft – of u nu nieuwe inkomstenbronnen exploreert; concurrentievoordeel zoekt; of zoekt naar kostenbesparingen.

 

Uw toegevoegde waarde

Verbeterde samenwerking: Met het collaboratieve business design platform

Betere controle: Verhoogde transparantie en daarmee een betere controle door middel van veelzijdige visualiseringsmogelijkheden

Verhoogde productiviteit: Het platform maakt het mogelijk om sneller te transformeren, dit resulteert in een hogere productiviteit

Aanpasbaar op individuele behoeften: Modelleringsmogelijkheden van ´High Level´ tot op detailniveau op verschillende lagen. Bedrijfslagen, applicatielagen en technologielagen vastgelegd kunnen worden.

Inzichten voor slimmere beslissingen: Lever bruikbare informatie aan de juiste mensen, op het juiste moment. Krachtige dashboards ondersteunen besluitvormers bij beslissingen met aanpasbare heat maps, tabellen en grafieken.

 

Enterprise Studio levert succes

Enterprise Studio is uitermate krachtig en verrassend makkelijk te implementeren. Het is zowel on-premise als in de cloud beschikbaar. Het platform kan binnen enkele dagen al operationeel zijn, zonder uitvoerige voorbereiding of investeringen. Trainingen en professionele service maken de transitie simpel, en een uitgebreide bibliotheek van accelerators verzekeren snelle levering van merkbare resultaten in kritieke gebieden.

 

Trainingen

Voor het gebruik van de Enterprise Studio biedt Bvolve verschillende trainingen aan om u op weg te helpen bij het gebruik van de Enterprise Studio. Op onze trainingspagina kunt u een overzicht vinden van ons complete software trainingsaanbod. De Enterprise Studio maakt zoveel mogelijk gebruik van best practices en open standaarden. Zo bieden wij ook trainingen aan waarin u ArchiMate of BPM gecertificeerd kunt worden.

 

Bvolve

Bvolve ondersteunt organisaties bij het op effectieve wijze inzetten van de Enterprise Studio. Naast het inzetten, ondersteunt Bvolve organisaties ook bij het implementeren van de software. Tevens vindt er ondersteuning plaats binnen de verschillende vakgebieden die de studio ondersteunt. Te denken valt hierbij aan Enterprise Architectuur, Business Proces Management, Lean Management, Datamanagement en Business Rules Management.

 

BiZZdesign Enterprise Studio Demo & Webinar

  

 

Gerjan Doornhein

SALES